SEBASTIAN OHLSSON

Sebastian Ohlsson, 27 år, lever just nu min barndomsdröm som hockeyspelare i MoDo Hockey men att vara uppväxt i ett litet samhälle som Åsele, har inte alltid varit så självklart. I mitt sommarprat berättar jag om livet i de norrländska skogarna och om hur det har varit att ha kämpat lite hårdare än många andra för att ta mig dit jag är idag.

Total Page Visits: 965 - Today Page Visits: 1

11 reaktioner på ”SEBASTIAN OHLSSON”

  1. Tack, för ett fantastiskt semesterprat! Jag är faktiskt tårögd. Tårögd över att du på ett känslosamt sätt lyfter din hembygd och dina fantastisk stöttande föräldrar. Att du öppet vågar lyfta din osäkerhet under din hockeyresa. Att du visar att det med stöttande personer runt dig och med ett eget driv går att nå framgång även om man är uppvuxen på en liten ort.Själv är jag ju Gafsele/Åselebo och ju följt din framgång på avstånd. Jag lyfter på “hatten” och önskar dig lycka till i ditt kommande föräldraskap och hockeyspel.👏👏

  2. Så intressant att höra ditt sommarprat. Du har gjort det bra. Önskar dig all lycka i framtiden! / Gunilla o Anders

  3. Tack för ditt fina sommarprat ! Härligt att du fortsätter i Modo i vårt hjärta ! Och lycka till med det väntade barnet ’ 😍

  4. Vilket fint semesterprat! Att du talar så väl om Åsele gläder en åselebo. Krigarhjärtat på rinken och ödmjukheten vid sidan om gör dig oerhört uppskattad hos alla oss som håller på Modo. Stort lycka till kommande säsong!

  5. Tack för ett fantastiskt semesterprat och en väldigt fin berättelse att lyssna på! Lycka till med kommande utmaningar!

  6. Ett program som innehöll så mycket. Du har mycket att lära mig som 70-årig gubbe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *