CHRISTER FÄLT

I mitt program kommer jag att berätta om när min hustru fick diagnosen Alzheimers sjukdom vid 55-års ålder. Jag ville ge Marita ett bättre innehåll i hennes liv än den typiska vårdformen.

Total Page Visits: 525 - Today Page Visits: 1

17 reaktioner på ”CHRISTER FÄLT”

  1. Tack Christer!!!
    Lyssnat och gråtit.
    ”Tills döden skiljer oss åt…”
    Du fick kraft från ovan att följa Marita hela vägen.
    Vilken kärlek och trohet!
    Stor beundran för allt du har gjort!
    Blott en dag ett ögonblick i sänder och LEV VIDARE!!!

    1. Tack Karina, för att du har lyssnat och för ditt stöd. Mitt livs trauma kommer alltid att följa mig och jag måste finna ett sätt att leva vidare med minnena och konsekvenserna.

  2. Skulle vara värdefullt att få träffa Christer efter hans semesterprat då många frågor dyker upp.

    1. Margareta, jag förstår att du har vidrört samma ämne tidigare. Jag vill gärna försöka att svara på frågor, som du har, vid tillfälle.

    1. Annika, tack till er båda för att ni har lyssnat och tagit del av vår omöjliga kamp mot Alzheimer.

  3. Tack för din enormt gripande berättelse. Du visar hur stark kärleken kan vara och ger din fru en så värdig behandling som är möjligt under hennes kamp mot sjukdomen. Enormt starkt gjort.

    1. Tack, Sten-Åke för att du förstår dilemmat att lägga ut Maritas liv. Hon skämdes över att drabbas av Alzheimers sjukdom. Men kan hon hjälpa andra så skulle hon godta det. Att öka kunskapen och tvätta bort stigmatiseringen av demenssjukdomar.

  4. Alltså Christer!
    Vilken bild av äkta kärlek och omsorg du visat.
    Torkat tårar och Saknar ord🥰

    1. Tack Bengt, för din respons och sympati. Att jag levde i symbios med min hustru och Alzheimer ända fram till slutet har påverkat mig på djupet om hur det är att vara människa och att jag blir en annan version av mig själv.

  5. Tack för din starkt berörande och gripande livsberättelse! Hyser stor beundran för din kärleksfulla omsorg och uthållighet. Så fint du gjorde för Marita!❤️
    Inga-Bodil Melinder

    1. Tack, Inga-Bodil, för att du har tagit del av vårt liv med Alzheimer. Sanningen om sjukdomen är brutal, men jag tror att man kan lindra lidandet för de som drabbas.

  6. Tack Crister för din fantastiska berättelse om dig och din frus liv tillsammans ❤️❤️

    1. Tack, Ivar! Att Alzheimer skulle kliva in i vårt liv och vid så tidig ålder var förödande. Maritas hjälplöshet blev total, men vår relation till varandra bar mig genom svårigheterna.

  7. Wow! Sååååå berörande och fint. Ni båda finns redan bland alla mina hjältar i mitt hjärta. Men nu flyttar jag upp dig i rankingen. ❤️ STORT TACK❤️

    1. Tack, Gunvor, för ditt varma deltagande i vår levnadsberättelse. Jag levde i symbios med min hustrus lidande. Närvaron har fördjupat min syn på livet och att vara människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *